Posodobitve foruma Fireside
Decentralizirano moderiranje Izboljšana natančnost in učinkovitost
@PiCoreTeam
29. avgust – 14:06
Uvajamo pomembne posodobitve funkcije decentraliziranega moderiranja foruma Fireside, s čimer izboljšujemo pravičnost in sodelovanje skupnosti. Ključne izboljšave vključujejo izboljšane moderacijske nagrade, izboljšane moderacijske algoritme in časovno omejene promocije za moderatorje, da se zagotovi nadzor kakovosti. Izboljšave UI/UX prav tako naredijo platformo uporabniku prijaznejšo. Te spremembe so zasnovane tako, da spodbujajo bolj zdravo in bolj odgovorno okolje, ki je usklajeno z našo vizijo samozadostnega družbenega omrežja Web3.
@nicolas
Fireside Forum izboljšuje decentralizirano Moderiranje z refiniranimi žetonskimi nagradami, naprednimi algoritmi in izboljšanimi kontrolami Moderiranja. Več o tem v aplikaciji!
Potovanje Ekosistema Pi – video –
https://www.youtube.com/shorts/EYK8LNOEawA
Blog – Posodobite glavne izboljšave decentraliziranega moderiranja in Splošne posodobitve foruma Fireside
https://minepi.com/blog/decentralized-moderation-update/

(Neuradni prevod:, ker nismo uradni prevajalci, se vam za vse napake iskreno opravičujemo, vedno smo tu za pomoč….. branje, sodelovanje… pa bo tudi vam pomagalo in skupnosti…, žal na nekaterih povezavah, si lahko sami prevedete (npr. Google Lens itd. prevod ni dobeseden ker nekaterih stvari ne morete dobesedno prevesti, je pa razumljivo
https://lens.google/
lahko pa uporabite tudi različne AI, kdor ima znanje…) , ker nimamo časa za vse, več slik itd imate v prejšnjih objavah… hvala za razumevanje)
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami

Spread the word. Share this post!