Program Inkubatorja
Povzetek in Poudarki Aplikacije!
@PiCoreTeam
12. september – 18:12
Predstavljamo prvo kohortno študijo 12-tedenskega programa Pi App Inkubator-ja! Od preoblikovanih vmesnikov do novih funkcij so razvijalci za pet Pi aplikacij skupnosti v Inkubatorju trdo delali, da bi izboljšali svoje aplikacije z mentorstvom in viri, ki jih je zagotovil Pi Core Team, zaradi česar je bila prva ponovitev programa uspešna in nas popeljala naprej v naš cilj Ekosistema Open Network in ustvarjanje prave uporabnosti. Tapnite »Incubator Recap« za popoln povzetek programa in kako te aplikacije gradijo prihodnost Ekosistema Pi.
@nicolas
Prva kohortna študija, 5 aplikacij skupnosti Pi Inkubator je dokončana. Odkrijte, kako so izboljšali svoje funkcije s programom s pomočjo @PiCoreTeam – osnovne ekipe!
Blog – Inkubator Pi APP zaključuje svojo uspešno prvo kohortno študijo
https://minepi.com/blog/incubator-program/
Video – Opomni Svojo ekipo!
Naučite se, kako povečati stopnjo rudarjenja Pi z različnimi prispevki …
https://youtube.com/shorts/ff6hJ2n2oQE?si=Q4zTt7Fn_oAX6Wig
Uradni kanal FB – Pi Network
https://fb.watch/uqci3YmNWp/
Uradni komunikacijski kanali!
Vedno se zanašajte na informacije, ki jih posredujejo uradni kanali Pi Network. Za celoten seznam uradnih spletnih virov informacij o omrežju Pi glejte naslednje
(Neuradni prevod:, ker nismo uradni prevajalci, se vam za vse napake iskreno opravičujemo, vedno smo tu za pomoč….. branje, sodelovanje… pa bo tudi vam pomagalo in skupnosti…, žal na nekaterih povezavah, si lahko sami prevedete (npr. Google Lens itd. prevod ni dobeseden ker nekaterih stvari ne morete dobesedno prevesti, je pa razumljivo
https://lens.google/
lahko pa uporabite tudi različne AI, kdor ima znanje…) , ker nimamo časa za vse, več slik itd imate v prejšnjih objavah… hvala za razumevanje)
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami

Spread the word. Share this post!