Posodobitev podaljšanega roka!
Prvi rok se podaljša do 30. Novembra 2024
Zadnji rok ostaja 31. Decembra 2024
@PiCoreTeam
19. september – 1:49
Prvi rok podaljšanega roka za oddajo prijav KYC je bil podaljšan do 30. novembra 2024. To podaljšanje daje Pionirjem več časa za dokončanje KYC, medtem ko končni rok podaljšanega obdobja za dokončanje migracije Mainnet ostane nespremenjen 31. decembra 2024. Vi se prepričajte, da se boste držali teh rokov, da se izognete izgubi večine svojega preteklega stanja Pi, razen pi, ki ste ga izkopali v tekočem obdobju zadnjih 6 mesecev, preden se vaš Pi preseli. Tapnite »Preberi več« za podrobnosti o razširitvi.
@nicolas
Prvi rok odloga je podaljšan: oddajte prijavo KYC do 30. novembra 2024! Končni rok za selitev na glavno omrežje je nespremenjen: 31. december 2024. Ne tvegajte izgube svojega stanja Pi! Več o tem na domačem zaslonu.
Blog – Prvi rok za podaljšanje roka je podaljšan do 30. Novembra 2024
https://minepi.com/blog/grace-period-extension/

(Neuradni prevod:, ker nismo uradni prevajalci, se vam za vse napake iskreno opravičujemo, vedno smo tu za pomoč….. branje, sodelovanje… pa bo tudi vam pomagalo in skupnosti…, žal na nekaterih povezavah, si lahko sami prevedete (npr. Google Lens itd. prevod ni dobeseden ker nekaterih stvari ne morete dobesedno prevesti, je pa razumljivo
https://lens.google/
lahko pa uporabite tudi različne AI, kdor ima znanje…) , ker nimamo časa za vse, več slik itd imate v prejšnjih objavah… hvala za razumevanje)
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami

Spread the word. Share this post!